29.9.11

De ce iubim barbatii? ;-??

Iubirea nu tine de ratiune, ci de suflet. Iubim, uneori, fara a putea explica de ce. Iubim pentru ca asa simtim cu inima, pentru ca ne`a trimis Dumnezeu un suflet pereche si nu ne imaginam viata fara el.
Iubirea inseamna iertare,daruire,jertfire de sine..Cind suntem indragostiti, devenim mai buni, totul in jur e roz, iar in suflet e primavara.
Iubim barbatii pentru ca doar alaturi de ei ne simtim femei, ne simtim firave, gingase si frumoase, Pentru ei ne machiam, ne imbracam frumos si ne parfumam. Ne simtim bine cind ei ne privesc cu admiratie, astfel creindu`ne o dispozitie buna pentru ziua intreaga.
Iubim barbatii pentru ca ne daruiesc flori, pentru ca ne spun cuvinte dulci, ne fac cu usurinta declaratii de dragoste, iar noi, femeile, dupa cum se stie, iubim cu urechile.
Ii iubim pentru ca sunt puternici. In cele mai grele clipe ale vietii ne bucuram de sprijinul lor.
Cind ne indragostim, suntem impresionate si de exteriorul lor. Ii iubim pentru ca sunt simpatico, ingrijiti, au grija de ei, fac sport si arata bine.
Iubim pentru ca suntem iubite, stimate si chiar alintate deseori. Barbatii sunt uneori ciudati prin faptul ca ne gelozeaaza fara motiv, dar noi ii iubim si pentru acest fapt si devenim mai increzute in dragostea lor. Ii iubim pentru ca sunt sinceri si, cind incearca sa spuna minciuni, ii prindem cu usurinta si.,… ii iertam.
Sirul ar putea continua, dar fac pauza si ma intreb: daca calitatile enumerate n’ar fi, nu i`am iubi? Retorica intrebare… Cred ca iubim barbatii pentru ca ne sunt pereche, cum ne iubim parintii pentru ca sunt parinti si ne iubim copiii nu pentru meritele lor, nu prentru aceea ca sunt frumosi, ci pentru simplul fapt ca exista.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu